Over ons

 

geschiedenis

Vunderink Projectzonwering B.V. is opgericht in 2005. Vanuit het nieuw aangekochte kantoor met magazijnruimte aan de Kleine Elst in ’s-Hertogenbosch werden de eerste projecten gerealiseerd.

De eerste 3 jaar werd het pand gedeeld met een zonweringsbedrijf gericht op de particuliere markt, echter door snelle groei in beide ondernemingen werd al in 2009 besloten ieder een eigen pand te betrekken. Het team van Vunderink Projectzonwering B.V. breidde zich al snel uit met een eigen montageteam, een binnendienst ondersteuning én een projectbegeleider.

Wij bieden ook de begeleiding die nodig is in de vorm van inmeten, montage en aftersales.

Momenteel werken we met meerdere eigen montageteams welke in het seizoen worden ondersteund door tijdelijke externe professionele montageploegen die ervoor zorgen dat projecten telkens maar weer binnen de gevraagde termijn opgeleverd worden. Hierdoor zijn wij in staat niet alleen onze producten te leveren, maar ook bieden wij de begeleiding die nodig is in de vorm van inmeten, montage en aftersales.

Deze montageploegen worden ondersteund door een eigen servicemonteur, waardoor we in staat zijn eventuele storingen snel te verhelpen.

In 2012 werd besloten de aansturing van de montageteams, evenals het plannen van projecten, uit te laten voeren door een full time planner. Hierdoor krijgen klanten eerder antwoord op planning-technische vraagstukken én kunnen de monteurs sneller en efficiënter ingezet worden.

 

Het binnendienst team is in 2014 uitgebreid met een verkoop medewerker binnendienst. Hierdoor zullen offerte aanvragen op een nog kortere termijn behandeld worden. Wij weten als geen ander dat de kans van slagen in een traject groter is wanneer er op korte termijn gereageerd kan worden.

De focus binnen Vunderink Projectzonwering B.V. is al vanaf oprichting het bouwen van hechte klantrelaties waardoor samenwerkingen voor langere termijn gerealiseerd worden. We mogen trots zijn dat bijna alle relaties van het eerste moment nog steeds een belangrijke basis vormen van het huidige klantenbestand. Dit is een belangrijke pijler die duidelijk aangeeft dat wij een betrouwbare partner voor de lange termijn zijn. Wij realiseren ons dat onze klanten de basis van ons succes zijn en wij zijn ervan overtuigd dat wij als uw professionele partner op het gebied van zonwering en raamdecoratie ook ons steentje bijdragen aan de successen van uw bedrijf.